Viikoittainen harrastustoiminta kylätalolla

Kylä- ja Nuorisoseura järjestää yhteistyössä muiden yritysten ja yhdistysten kanssa monenlaista tapahtumaa ja harrastustoimintaa. Päivitetty viikko-ohjelma ja ilmoittautumiset löytyvät Etusivulta.

Synttäripalvelu

Kylä- ja Nuorisoseura järjestää lapsellesi valitun teeman mukaiset iloiset ja unohtumattomat syntymäpäiväjuhlat!

Innostavat ja reippaat ohjaajat leikittävät lapsia syntymäpäiväjuhlillanne valitsemanne teeman mukaan.

Voitte valita juhlien teemaksi jonkun seuraavista:

  • Liikunnalliset sisä- tai ulkojuhlat, pelijuhlat (mm.ilmakiekko, pöytäjääkiekko, biljardi, pingis) prinsessa-,merirosvo tai palloilukekkerit (sähly/sisäfutis). Valittavana nyt myös keppari-synttärit (omin keppihevosin).Lisäksi juhlat voivat olla ohjatut naamiaiset. Sankari voi valita juhliinsa teeman mukaisen askartelun tai kasvomaalauksen.

Juhla-aikaa on 1,5 tuntia. Juhlijoita ei ole vakuutettu henkilövahinkojen varalta.

Jos juhliin osallistuu sankarin lisäksi 12 lasta, juhlien hinta on 80€ (2 ohjaajaa). Sankari ja 13-15 vierasta on hinnaltaan 110€ (3 ohjaajaa). Hinta sisältää teeman mukaisen ohjatun ohjelman ja lapset voi jättää juhlimaan ohjaajien huolehtiessa heistä. Ohjaajat vastaavat myös tarjoilun sujuvuudesta ja hinta siältää myös talovuokran ja loppusiivouksen. Hinta ei sisällä tarjoilua. Haluamanne synttäritarjoilut tulee toimittaa talolle puoli tuntia ennen juhlien alkua.


Voiko olla vaivattomampaa? Tervetuloa juhlimaan!

Huom! Talomme on kovalla käytöllä, joten varaattehan juhlat hyvissä ajoin :) Ilmoita varausta tehdessä sankarin nimi ja kuinka paljon hän täyttää, valittu teema ja vieraiden lukumäärä.

Varaukset synttaripalvelu@gmail.com